De combinatie van beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde beleggingen biedt u een scala aan mogelijkheden. Sambeco begeleidt u en laat zien waar kansen en risico’s liggen.

Beschermd beleggen

sambeco beschermd beleggenBeschermd beleggen is een methode die werkt met beschermingsconstructies en kijkt naar neerwaartse risico’s. Zo verliest u maar beperkt wanneer beurzen sterk dalen. Banken en vermogensbeheerders gaan vaak van stijgende beurzen uit. Zij anticiperen nauwelijks op neergaande beurzen. Sambeco begeleidt u, als partner van MijnBeleggingsCoach.nl, naar een defensieve manier van beleggen in aandelen.


Informal Investing/Crowd funding

sambeco crowdfundingInformal Investing en Crowd funding zijn sterk in opkomst. Waar de banken zich steeds meer terugtrekken als geldverstrekker aan het midden- en kleinbedrijf zijn crowdfunding platforms juist vaak een goed alternatief. Door een goede risicoanalyse van de bedrijven en leningen is er een interessante nieuwe beleggingsvorm ontstaan die veel kan toevoegen aan uw portefeuille. Sambeco werkt samen met Voordegroei. Een financieringsplatform gericht op het topsegment van het midden- en kleinbedrijf.

Vastgoed leningen

sambeco vastgoed leningForse dalingen in de vastgoedmarkt de afgelopen jaren zorgen voor interessante mogelijkheden. Sambeco werkt samen met partijen die in vastgoedprojecten investeren. Van deze projecten is de koopprijs dusdanig interessant dat u als belegger weinig risico loopt. Ook wordt er geïnvesteerd in projecten met een nog langlopend huurcontract en betrouwbare huurders. De leningen die u als belegger verstrekt zijn volledig hypothecair gedekt.Duurzaam Investeren

Duurzame investeringen bieden interessante mogelijkheden. Zonnepanelen geven een hoog financieel rendement terwijl de waarde van uw huis stijgt. Een bijkomend groot voordeel is dat u nagenoeg geen energiekosten meer heeft. Duurzaam investeren in na-isolatie, zonneboilers, ledverlichting en infraroodverwarming is ook zeker de moeite waard. Meer informatie hierover vindt u bij IsoGoed; de samenwerkingspartner van Sambeco in energie besparende maatregelen.sambeco zonnepanelen

Interesse?

Sambeco informeert u tijdens een persoonlijke intake graag over de mogelijkheden van de verschillende beleggingsmogelijkheden en (duurzame) investeringen.